ACA AMADEUS -DOĐITE DA ZAJEDNO NAPRAVIMO POZITIVNU ENERGIJU

APATIN DRUŠTVO VESTI

54. Apatinske večeri ove godine počinju 6. jula i trajaće do 9. jula, na Trgu Nikola Tesla. Na ovogodišnjoj manifestaciji u zabavnom delu programa učestvovaće poznata imena srpske estrade. Prve večeri, 6. jula, odnosno u četvrtak posetioci će imati priliku da uživaju u spektakularnom koncertu grupe Amadeus bend. Povodom predstojećeg nastupa razgovarali smo sa Aleksandrom Stanimirovićem Acom koji je za naš radio rekao da ovo neće biti njihova prva poseta Apatinu te da će ponoviti svirku na kojoj je bila odlična atmosfera.

-Ne dolazimo prvi put u vaš grad, na prethodnim ribarskim večerima napravljena je odlična žurka, to je bilo predivno veče, a mi obećavamo dobru zabavu i da ćemo se sledećeg jutra svi zajedno mnogo bolje osećati, rekao je Aca za naš radio i otkrio nam da uskoro kreću na još jednu turneju po Makedoniji.

-Pred nama je još jedna turneja po Makedoniji, nisam siguran koje ćemo gradove sve posetiti, ali oni koji žele da znaju gde mogu da vide i slušaju Amadeus sve informacije mogu da dobiju na zvaničnoj stranici Amadeus-band.com. Pozivam sve građane Apatina kao i iz okoline da posete naš koncert, biće svega, vatromet, razni efekti, a što je najbitnije i mnogo pozitivne energije, obećao je Aca Amadeus našim slušaocima i sugrađanima. Osim ovog benda, za vreme 54. Apatinskim ribarskih večeri Apatin će posetiti, Dejan Matić, Aca Lukas i Mia Borisavljević.