А БЛОКУ 112 У АПАТИНУ НИЧЕ МОДЕРНО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ

APATIN EKONOMIJA VESTI

-За ово лето и ову годину смо предивдели један врло интересантан пројекат који се односи на изградњу дечијег игралишта у блоку 112 у Апатину које ће бити много другачије од онога што смо до сада могли да видимо на територији наше општине, а искрено овако нешто нисам видела ни на територији Србије. Сам пројекат је урадио млади апатински архиктекта, Стефан Шћекић чији је рад цењен у иностранству. Радови би требало да почну у мају месецу и врло брзо након тога би требали да добијемо једно модерно игралиште.

Како је саопштила заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ поменуто игралиште је пројектовано на тај начин да поред деце и родитељи имају простор у коме ће квалитетно провести време.

-Самим пројектом у склопу игралишта су предвиђена и места где би родитељи или старатељи могли да проведу време како би и њима било пријатно у том простору. Практично правимо један мали урбани џеп и идеја је да у неком наредном периоду уредимо читав центар града, градићемо нешто што је у складу са 21. веком у којем живимо.- изјавила је Дубравка Кораћ.

Ови радови су наставак велике реконструкције и изградње спортских објеката, образовних установа и простора за рекреацију на територији општине Апатин у које је прошле године уложено ближе 100 милиона динара. Изграђене су јаслице у саставу ПУ Пчелица, реконструисан објекат у Пригревици, Обновљена Основна школа Јожеф Атила, а у плану је велика реконструкција ОШ жарко Зрењанин као и израда пројекта будућег атлетског стадиона.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *