NAJAVA SPORTSKIH DEŠAVANJA ZA NEDELJU

APATIN SPORT VESTI

Odbojkašice Boom Volleya u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu Soko iz Nove Gajdobre. Prigrevčanke su ispunile cilj i izborile plasman u plej of ligu za prvaka Druge Vojvođanske lige. Utakmice u plej ofu dolaze im kao nagrada za dobre igre tokom čitave sezone ali i kao šansa da izbore plasman u viši stepen takmičenja.

Utakmica Boom Volley – Soko igra se u nedelju u sportskoj hali u Prigrevici sa početkom u 18 sati.

U nedelju 10. aprila 2016. sa početkom u 10 sati održaće se košarkaški Memorijal Dragan Ćulibrk. Na turniru će učestvovati:KK “Nika”Subotica, KK “Dunav” Apatin, KK “So-kos” Sombor i OKK “Apatin”Apatin. Svečano otvaranje zakazano je za 9 sati i 50 minuta, a odmah nakon toga otpočeće i polufinalni dueli. Utakmica za treće mesto počeće u 13 sati, a finale je zakazano za 15 sati. U pauzi između dva poluvremena finalne utakmice održaće se takmičenje u sutiranju trojki, a nakon završetka poslednjeg meča uslediće dodela nagrada i zatvaranje turnira.

Fudbalski klub Terekveš će u nedelju, 10. aprila na svom stadionu dočekati ekipu Rusin iz Ruskog Krstura a utakmica počinje od 16 sati. Predstavnici Apatinske opštine u Međuopštinskoj ligi Sombor-Apatin-Kula-Odžaci, Dinamo iz Sonte i Partizan iz Kupusine igraju svoje mečeve u nedelju sa početkom od 16 sati. Dinamo će dočekati Dunav iz Bačkog monoštora, dok će Partizan ugostiti KFK iz Kule.

Košarkaši Dunava će u nedelju gostovati u Zrenjaninu ekipi Bagljaša. Meč u “Kristalnoj dvorani” između Bagljaša i Dunava počinje u 16 sati.