OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA LISTU DOSTA JE BILO-SAŠA RADULOVIĆ

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI

Opštinska izborna komisija (OIK) proglasila je danas listu “Dosta je bilo-Saša Radulović”  i ona će 24. aprila na izbornom listiću biti pod rednim brojem 11. Na sednici je rečeno da su članovi ove koalicije prikupili 324 potpisa od kojih je 313 validno i na taj način su ispunili uslove za proglašenje liste.Rok za predaju izbornih lista ističe u ponoć, a do sada je proglašeno 11 izbornih lista.

Opštinska izborna komisija, proglašenje izborne liste Republikanske partije

Prva na glasačkom listiću biće lista „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, a druga „Dr Živorad Smiljanić-Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav”, dok će treća biti „SDS – Boris Tadić, SPO – LDP”.Slede ih „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, a zatim i „Milan Dražić-Vi znate zašto,Milan Dražić”, pa lista „Saveza vojvođanskih Mađara“.Pod rednim brojem sedam biće lista „Dr Bruno Urbanovski-Za pravednu opštinu Apatin-Demokratska Stranka (DS-DSHV)”, a zatim će ići „Republikanska stranka -Republikanus part-Zlatko Klecin”, „Zelena Stranka ” lista „Za naš Apatin” i lista „Dosta je bilo -Saša Radulović“.

Stanovnici Apatina  će na predstojećim izborima glasati na 29 biračkih mesta.Predizborna tišina tokom koje je zabranjena izborna propaganda, počeće 21. aprila u ponoć i trajaće do zatvaranja biračkih mesta 24. aprila.