ПРОДАЈЕ ЈУГО “СПЕЦИЈАЛИЗОВАН ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВАНЗЕМАЉАЦА”

ZANIMLJIVOSTI

Држављанин БиХ објавио је у огласима да продаје аутомобил Jуго 45 који је умотан у алуминијску фолију и има “НАСА” сателит на крову и тврди да је необични дизајн урађен циљано, јер је аутомобил невидљив радарима НЛО.

У опису се наводи да је возило израђено као лимитирана серија специјализованих борбених возила за борбу против непознатих објеката из свемира. Располаже са 1.066 коњских снага, а максимална брзина није позната.

“Од опреме за земаљску употребу поседује: десни ретровизор, резервни точак (пети), флип уп сајлу за шлепање, амбијентално осветљење (више од 1.000 боја, могућ аутоматски или мануелни мод), ауспух, пакет опреме за полицију, карта света, мобилни светлећи радио (БТ, ФМ, УСБ, АУX), чип туннинг СТАГЕ X и урађене мапе главног рачунара. Возило није уочљиво на путу, тако да се може користити и за друге сврхе, најчешће прељубе”, стоји у опису.

Уз возило долази и “опрема за свемир”: сателитски комуникатор свих могућих фреквенција подешених тако да не ометају ваздушни саобраћај, може лоцирати више објеката истовремено на различитим удаљеностима (у светлосним годинама), обложен је фолијом непробојном од ванземаљских ласера, невидљив за било коју врсту НЛО радарских система.

Уз возило долазе и свемирска одела.

Почетна цена је 999,99 конвертибилних марака (510 евра), а возило се наводно налази у Бањалуци.

Оно што је насмејало многе јесте да се возило може добити у замену за “обичну цивилну варијанту, краве, козе, свиње и ајкуле, али да дракуле не пролазе”.

Овај оглас је изазвао велику пажњу, објављен је пре 20 дана, а о њему сада пишу медији из региона, али и страни, међу њима и Дејли мејл.

Аутор: Klix.ba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *