ВЕЧЕРАС ДЕРБИ У ХАЛИ, СУТРА НА СТАДИОНУ

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Апатински рукометаши након две везане победе данас од 20 сати гостују у Јабуци истоименој екипи. Биће ово прави испит за изабранике Владимира Ђукића јер је тим Јабуке један од главних фаворита за улазак у Супер лигу Србије и у претходна три кола није осетио горчину пораза.

Сат времан касније, од 21 сати у спортској хали у Апатину почеће дерби Друге фустал лиге Војводине у којем ће се састати једине две екипе које након два одиграна кола имају максималан учинак. Клуб Малог фудбала “Апа-фустал” ће угостити тим “Летећи Бајмочанин”, а из клуба позивају све своје навијаче да дођу и подрже апатинске футсалере у овој дерби утакмици.

Младост у суботу 13. октобра игра дерби 9. кола Војвођанске лиге у којем ће угостити Слогу из Чонопље. Утакмица која би на крају могла да одлучује о другој позицији на табели и могућем баражу за пласман у виши ранг такмичења почиње у 15 сти на стадиону крај Дунава.

У суботу меч другог кола Друге лиге север играће кошаркаши Апатина који ће у хали основне школе Жарко Зрењанин дочекати тим Сивца, а у такмица почиње у 18 сати.

Пригревачко Братство ће у оквиру 10. кола Српске лиге Војводине у недељу 14. октобра 2018. године од 15 сати гостовати тиму Дунава из Старих Бановаца. Ова два ривала су већ неколико година публици приређивали добре утакмице пуне голова, а исход ово меч би могао да одлучи један расположен појединац или један добар потез.

У истом недељном термину од 15 сати играју се утакмице Међуопштинске лиге 1. разред у којима ће Партизан из Купусине гостовати Дунаву у Бачком Моноштору, а Јединство и Тереквеш ће одмерити снаге на Великом салашу. Динамо из Сонте ће такође у истом термину у недељу од 15 сати као домаћин одиграти меч 7. кола Међуопштинске лиге 2. разред у оквиру кога ће дочекати Спорт из Бездана.

Кошаркашки клуб Дунав из Апатина свој меч другог кола играће у среду 17. октобра пред својим навијачима, а противник ће им бити ОКК Спратак из Суботице. Сусред ове две екипе почиње од 20 сати и 30 минута.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *