Ин Мемориам: Игор Балгави (1973-2023)

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

Након кратке и тешке болести у својој 50. години напустио нас је чувени радијски водитељ и новинар Игор Балгави. Својим талентом, харизмом и препознатљивим гласом постао је један од најбољих и најпознатијих мушких радијских гласова у овом делу Војводине.

Своју изузетну каријеру започео је 1997. године на чувеном Сонету, тада најслушанијој радио станици у региону. Његов рад и посвећеност убрзо су га довели до позиције уредника, где је водио програм са великим ентузијазмом и вештином. Током година, свој професионални пут градио је на радио станицама као што су Радио Сомбор, РТВ Спектар, Радио Фортуна, као и многи други медији. Године 2005. придружио се тиму радио Дунава, где је у улози уредника и водитеља поновио своје претходне успехе и наставио да остварује изванредне резултате у слушаности. Као неизоставни део тима, Игор је оставио дубок траг у срцима наших слушалаца.

Био је човек ведрог духа и благе нарави. Особа која је с пуно разумевања приступала својим сарадницима, а највише пажње и стрпљења посвећивао је слушаоцима. Путем радијских таласа, Игор је више од две деценије био омиљени гост у сваком дому који је имао радио. Његов глас био је познат и драг свима, а памтиће ће га и бројни брачни парови којима је управо Игор Балгави са својим незаборавним гласом пожелео здравље и срећу у будућем заједничком животу.

Иза себе је оставио сина Мариа и супругу Марију.

Његова посвећеност, страст и љубав према радијском послу остаће заувек уписани у сећањима свих нас који смо имали привилегију да га познајемо.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *