ПОДЕЉЕНИ САОБРАЋАЈНИ КОМПЛЕТИ ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У општини Апатин почетак школске 2018/2019 обележен је поделом прварица и саобаћајних буквара, којe је издавачка кућа “Нова школа доо” из Београда објавила под насловом „Од куће до школе“. У комплету са саобаћајним букваром првацима подељени су и флуоросценти прслуци.

Општина Апатин је је обезбедила средства за набавку 185 комплета за своје овогодишње ђаке прваке у основним школама: Апатин, Пригревица, Свилојево, Сонта и Купусина и то из наменских средстава добијених од наплате новчаних казни учињених прекршаја у саобраћајау.

Поделу саобраћајних буквара у Апатину ОШ „Жарко Зрењанин“су обавили Чланови општинског савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима Општине Апатин, припадници службе саобраћајне полицаје из Полицијске станице Апатин и чланови Организације Црвеног крста Апатин у присуству педагога, наставника и учитеља.

Овим чином Савет за безбедност у саобаћају Општине Апатин одмах на почетку школовања најмлађих ђака покренуо је активности на едукацији, усвајању и подизању саобраћајне културе код најмлађих.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *