“КУГЛАШКИ КРЕМ” ОВЕ НЕДЕЉЕ У АПАТИНУ, ПОЧИЊЕ НБЦ КУП

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

У првој недељи октобра, Апатин ће бити домаћин међународном куглашком НБЦ купу – европском клупском такмичењу, које ће ове године бити одржано на куглашким стазама Бање Јунаковић.

Седамнаести по реду НБЦ куп биће највећи до сада: такмичиће се 24 екипе у мушкој и 16 екипа у женској конкуренцији, са укупно преко 400 куглаша из 14 земаља. Када се уброје и чланови делегација, Апатин ће од 1. до 6. октобра бити домаћин за 600 учесника турнира.

Свечано отварање ће бити одржано у понедељак 1. октобра са почетком у 18:30 часова. Тада ће процесија учесника под заставама кренути од зграде Скупштине општине Апатин, кроз Главну улицу ка Тргу Николе Тесле, где од 19 часова почиње званични програм. У случају лоших временских услова, церемонија ће бити одржана у апатинској спортској хали.

Организатори овог догађаја (Куглашки клуб Апатин и општина Апатин) позивају представнике медија и грађане да присуствују свечаном отварању, али и такмичењима, која стартују од уторка, 2. октобра на теренима Бање Јунаковић. Полуфинала и финала ће се одржати у петак и суботу, 5. и 6. октобра. Улаз на све мечеве је бесплатан.

извор: Информативна служба општине Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *