ZLATNA RIBICA OTPLOVILA U TUZLU

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Jedna od najznačajnijih manifestacija 53.ARV, takmIčenje pecaroša za „Zlatnu ribica“ okupila je ove godine u Apatinu  17 ekipa iz četiri države regiona. Zlatna ribica je po treći put otplovila u Tuzlu zahvaljujući odličnom pecanju  Murisa Đuga, profesora sa Univerziteta u Tuzli koji godinama dolazi u Apatin.

-Ovo je jedno od najačih tkamičenja u regionu a ljudi su u Apatinu toliko pozitivni da ne mogu da odolim ovom takmičenju-rekao je Đug, koji je inače četvrti na svetu u sposrtskom ribolovu.

Ekipno pobednički pehar je osvojila ekipa  kluba iz Horgoša. Nakon sabiranja svih rezultata pojedinačno, Zlatnu ribicu je osvojio Muris Djug iz Tuzle, srebrna ribica je pripala Milošu Đinđiću, iz Novoga Sadad a bronzana  Mirzi Aliću iz Ilijaša kod Sarajeva.Priznanja pobednicima uručila je uz prisustvu predsednika opštine Radivoja Sekulića zamenica  Dubravka Korać, nekadašnja državna reprezentativka u ribolovu.

Ekipno pobedio je  Horgoš, drug  je Ribolovac (Novi Sad), a treći  „Rudar Kreka“ Tuzla. Po prvi put ove godine uručeno je priznanje najstarijem članu USR “Bucov” Radomiru Sogiću rođenom 1927.godine.Svečanost dodele priznanja je održana  u Restoranu „Dunav“ .

zlatna ribica najboljiribicarestoran ribicaprvisektor ribicadrugisektor ribicatrecisektor ribicapojedinacno ribicapobednik ribicasvipobednici ribicapobednickitim ribicanajstariji