„ЖИВИ СВОЈ САН“ НОВИ СПОТ ПРЉАВОГ РОМЕА

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Апатински бенд „Прљави Ромео“ наставио је са радом и наступима упркос отежаним условима у којима су се нашли сви музичари последње две године због пандемије ковида 19. Превентивне мере често налажу забрану окупљања па су Ромеовци имали мање наступа него што је њихова публика навикла. Ипак, ентузијазам им не мањка па су објавили трећи албум и са њега избацили већ четврти сингл. Урадили су и спот за песму „Живи свој сан“, снимљен у сарадњи са 25. Апатинским дунавским полумаратоном, уз подршку организатора Горана Чегара и Апатинског атлетског клуба. За интересантан спот спојили су два снимка, бенда и трке полумаратона и направили целину за коју је публика већ дала позитивну оцену.

-Желели смо да обележимо овај леп и велики догађај у нашем граду који је сваке године препун позитивне енергије, кажу Ромеовци.

Текст за песму Живи свој сан и продукцију потписује Стево Рађеновић, док се иза музике и аранжмана воде сви чланови бенда. Спот је сниман у студију Change у Апатину. Издавач је RnR Records. За камеру је био одговоран Славко Нађ, а монтажу спота Срђан Рађеновић. Подсећамо да бенд Прљави Ромео чине гитариста и вокал Стево Рађеновић, бубањар Срђан Рађеновић и бас гитариста Бошко Олуић. Фанови Прљавог Ромеа нови спот могу видети на youtube каналу:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.