ZAVRŠENO UREĐENJE PLAŽE, ČUVAJMO JE DA BI IZ GODINE U GODINU BILA SVE LEPŠA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom završetka radova na uređenju gradskog kupališta na Dunava, organizovana je konferencija za medije na kojoj je Milan Srdić koordinator Kancelarije za mlade istakla značaj ove investicije koju je iznela opština Apatin. -Lokalna samouprava je uvidela da je ovo jedna od bitnijih stavki za našu opštinu i njene građane pa se uređenje plaže našlo na listi prioriteta za ovu godinu. Mogu da kažem da sam veoma ponosna na posao koji je urađen i drago mi je da smo konačno dobili lepo gradsku plažu.- rekla je Milana Srdić.

-Pored vodenog mobilijara postavljeni su suncobrani i ležaljke, ali smo pre toga morali da odradimo veliki posao koji se odnosi na refulaciju peska i čišćenje prostora na plaži. Postavljene su i kabine za presvlačenje, kao i nove kante za otpad pa se nadam da ćemo svi zajedno voditi računa o plaži i da će ona iz godine u godinu izgledati sve bolje.- dodala je Milana.

U odnosu na prethodne godine na gradskoj plaži su postavljene čuvarske kućice gde dva čuvara motre na bezbednost kupača, a postavljena je sajla i znakovna signalizacija kako bi kupači bili bezbedni i od motornih plovila.

FONO Milana Srdić

Milana SrdicGradska Plaza Apatin, motel, plava ruza (1)