“CITROEN CI” PRIPAO APATINCU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Radnik Slobodan Pajić, (58) dobitnik je auta u „Alo“ nagradnoj igri.

Cela porodica Pajić je redovni čitalac „Alo“ novina koje je počela prva da kupuje majka Milka (80) a zbog njene bolesti nastavio sin Slobodan.-Svakog dana kada se vraćam sa posla iz fabrike nemeštaja „Dunav“ u 14,15 časova kupujem „Alo“ i dva hleba na kiosku na uglu ulice Petra Drapšina i Srpskih vladara. Kada sam 6. aprila, stigao kući u Ive Andrića ulici, odlepio sam nagradnu igru, ostao  zabezeknut i rekao ženi dobili smo auto. Ona mi reče „Nemoj da se zezaš, prvi april je prošao“. Kada su mi u „Alo“ potvrdili da sam srećno dobitnik auta javio sam rodbini i društvu i nagradu smo već proslavili  u pordičnom domu-kaže Slobodan Pajić, radnik u „Dunavu“. koji novinu prelistava i čita od poslednje strane, a posle njega ih preuzima supruga i sin. Ovoga puta majci koja ih je kupovala ujutro u obližnoj prodavnici odmah je odneo u banju „Junaković“ gde je na rehabilitaciji.Pajić je presrećan a od te ošamućenosti dobijenom nagradom čak je juče zaboravio mobilni telefon na poslu.-Ko se neće radovati. Još sam sav pogubljen i jedva čekam da danas u Beogradu odem do redakcije „Alo“ i preuzmem auto.Moja majka je od „Alo“ već dobila 200 dinara dopune. Ja sam mislio da nagrade odlaze samo u velike gradove ali svako veče na internetu čitam dobitnike i vidim da ima puno mesta za koje nisam ni čuo a nagrade su tamo ljudi dobili-priča Pajić.

U porodici je sada „Zastava 55“ stara 12 godina koja je već počela uveliko da korozira.- Nisam mlad ni imućan da kupim novi auto. Ovaj dobitak je „pao s neba“. Možda ću zadržati stari auto za pecanje jer sam strsatveni ribolovac, a novi ću voziti u svečanim prilikama-dodaje Pajić. Ovaj Apatinac nikada ranije nije dobio nagradu a kaže da igra sportsku prognozu ali, po sopstvenom priznanju, ne baš uspešno. Novi auto će verovatno biti podstrek za sina Stevu da polaže vozački ispit.

Apatinci srećne ruke

U mali gradić na Dunavu do sada su od „Alo“ stigla dva auta, a od „Blica“. ranije jedan. Pogodilo se ovoga puta da je za dva dana u Apatin, 5. aprila stigao televizor „led“, a već sledećeg dana, auto „citroen CI“. Dobitnici nagrada su mišljenja da  je i njih „Ako ne Bog sa neba, ono „Alo“ pogledao“.

Alo nagrada prodavačica na kiosku gde su novine kupljene-ap