ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ВРТИЋА У СОНТИ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA VESTI

У Сонти је ових дана завршена обимна реконструкција и санација објекта вртића „Љубичица“, коју је финансирала Општина Апатин у износу од 25 милиона динара.

Председница општине Апатин Дубравка Kораћ и њен помоћник за комуналну област и рурални развој Томислав Силађи обишли су данас овај објекат у Сонти.

-Желим да се захвалим извођачу радова који је у потуности испоштовао рокове за завршетак посла, по највишим стандардима, односно, онако како је то пројектом било и предвиђено, изјавила је председница Кораћ током обиласка.

Према њеним речима планирано је да се овај вртић у другој фази реконструкције, током летњих месеци опреми како би спремно дочекао малишане у новој школској години.

-Наставићемо радове током летњих месеци како би до 1. септембра посао у потпуности био готов. Тада је планирано и званично отварање које ћемо уприличити за децу и њихове родитеље, поручила је Кораћ.

Радове на реконструкцији је извело предузеће „Сомборелектро“, а замењено је се скоро све – од спољне столарије, подова, расвете, санитарних чворова и грејања. Ово су први свеобухватни радови на овом објекту од како је 1977. године изграђен.

Поред новог изгледа, на објекту је повећана енергетска ефикасност и побољшани услови за рад и безбедност деце и запослених.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *