ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИЦИКЛИСТИЧКЕ СТАЗЕ ОД АПАТИНА ДО БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Радови на уређењу бициклистичке стазе од Апатина према Бањи Јунаковић који су почели крајем маја су завршени. Инвестиција је вредна 11 милиона динара, а новац је обезбедила општина Апатин.

Реконструисану стазу данас је обишла Дубравка Кораћ, председница општине Апатин која је том приликом истакла да су радови завршени пре рока, како би грађани могли да користе ову саобраћајницу током купалишне сезоне.

-На моју велику радост завршили смо ову инвестицију чак и доста пре рока. Извођач радова је имао рок још неких месец дана да заврши посао, али је био коректан и услишио нашу молбу да радови буду готови пре почетка купалишне сезоне у Бањи Јунаковић. Наши грађани сада имају могућност да уређеном бициклистичком стазом стигну до базена у овим врелим данима. Желела бих да се захвалим извођачима радова и надам се да ће ова стаза бити у функцији дуго и на корист свих наших грађана, рекла је Дубравка Кораћ.

Иако пројектом није било предвиђено, отприлике на половини стазе је направљено одмориште са клупама како би грађани могли да предахну у хладовини храстова.

-Приметили смо да доста старијих суграђана шета овим путем према Бањи, па смо сматрали да би било лепо и корисно да највише због њих поставимо ово одмориште, како би негде на средини пута имали могућност да мало предахну на клупама у хладовини.

Захваљујући радовима који су завршени крајем прошле године, када је реконструисана деоница од Радничког универзитета до Техничке школе, сада се може рећи да Апатинци имају бициклистичку стазу од центра града па све до Бање Јунаковић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *