ЗАВРШЕНА ОВОГОДИШЊА ШКОЛА ПЛИВАЊА – ОБУКУ У ТРИ СМЕНЕ ПРОШЛО УКУПНО 270 НАЈМЛАЂИХ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Овогодишња бесплатна школа пливања коју организује Спортски савез општине Апатин је завршена, а вештину пливања је у претходних месец дана савладало укупно 270 малишана из Апатина и села наше општине.

Деца су била подељена у три смене, а последњу групу која је завршена јуче чинили су најмлађи становници апатинских села. Њих 80 је јуче на базенима “Бање Јунаковић”, у оквиру полагања, имало прилику да покаже шта су научили током седмодневне обуке.

Секретар спортског савеза општине Апатин, Радомир Радујко је изразио велику захвалност директорици и особљу “Бање Јунаковић” на уступљеном простору и логистичкој подршци, како би се школа пливања и ове године успешно спровела.

-Бесплатна школа пливања коју спроводи Спортски савез општине Апатин, уз помоћ Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” и општине Апатин полако прераста у традицију, а ово је шеста година заредом како се одржава. Ове године смо имали једну новину, јер смо у свакој смени имали посебну групу за учење стилова пливања за сву децу која су ранијих година прошла основну обуку. На тај начин полазници су имали прилику да усаврше неку од технике пливања као што су краул, делфин, леђно или прсно. Веома сам задовољан одзивом деце, начином рада свих инструктора, као и самом организацијом и техничком подршком коју смо имали на базенима “Бање Јунаковић”. Хвала свима који су то омогућили, али и свим родитељима на указаном поверењу, рекао је Радујко.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.