ЗАВРШАВАЈУ СЕ ОБУКЕ ЗА МЕШТАНЕ АПАТИНСКИХ СЕЛА КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СЕ БАВЕ ТУРИЗМОМ, СЛЕДИ ЕДУКАЦИЈА У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Туристичка организација општине Апатин је у сарадњи са Локалном самоуправом организовала обуке за мештане апатинских села, који желе да се баве издавањем смештајних капацитета на својим имањима. Предавања о бенефитима које доноси сеоско туристичко домаћинство и на које све начине исти могу да се искористе одржана су у Купусини, Пригревици и Сонти, а данас ће више о овој теми, али и поступку категоризације смештаја моћи да сазнају мештани Свилојева. Овим ће бити завршене едукације по насељеним местима, али због великог интересовања Апатинаца за обуке за категоризацију смештаја у домаћој радиности, запослени у Туристичкој организација Апатин су одлучили да одржи предавање и у самом Апатину.

Сви заинтересовани Апатинци који желе да се баве издавањем смештајних капацитета, едукацији ће моћи да присуствују у уторак, 13. децембра 2022. године од 18 часова, у великој сали Скупштине општине Апатин.

Пријаве за учешће на овој радионици се могу обавити сваког радног дана од 07,30 до 15 часова лично у просторијама Туристичке организације Апатин на адреси Трг Николе Тесле 13, или путем телефона 025/772-555.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *