ZAPOČETA AKCIJA “SPORT MLADIMA”

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Danas je u Apatinu u okviru akcije “Sport mladima” u kojoj apatinski privrednici pomažu sportskim klubovima opštine Apatin, zamenik predsednika opštine, Dubravka Korać, Omladinskom Košarkaškom klubu Apatina uručila 20 lopti. Donaciju je ispred OKK Apatina primio trener Slobodan Obradović koji je rekao da će lopte u mnogome olakšati rad u svim uzrasnim kategorijama.

-Ovim putem bih hteo da se zahvalim donatorima na ovoj pomoći i opštinskoj upravi koja je organizovala akciju, te pozivam sve zaintereosovane da se uključe na ovaj način i podrže sport i zdrav način života, izjavio je Obradović.

Dubravka Korać je rekla da je ovo prva donacija privrednika opštine Apatin u oviru akcije pomoći sportskim klubovima i da će se ovakav vid saradnje nastaviti. – Izuzetno je važno obezbediti sportsku opremu i rikvizite za najmađe jer na taj način ulažemo u našu budućnost. Ovim primerom će se voditi i opštinska uprava i sve više ulagati u najmlađe sportiste što govori i naziv ove akcije “Sport mladima”.- rekla je Dubravka.

OKK Apatin trenutno broji tri selekcije sa preko 80 dečaka koji treniraju pod rukovodstvom trenera Nenada Ugarkovića i Slobodana Obradovića, a ovaj klub je za kratak vremenski period uspeo da ostvari zavidne rezultate u svim uzrasnim kategorijama.

OKK Apatin , donacija lopti (1) OKK Apatin , donacija lopti (2) OKK Apatin , donacija lopti (3) OKK Apatin , donacija lopti (4)