ZAGREJTE DLANOVE, BOKSERSKI SPEKTAKL NAS OČEKUJE U JULU

APATIN BOKS SOMBOR SPORT VESTI

U okviru “52 Apatinskih Ribarskih večeri”, 4. jula 2015. godine na terenim O.Š. Zarko Žrenjanin biće održana bokserska revija pod nazivom “Apatin 2015”.Za sve borce je organizovan prijem i merenje u Banji Junaković , nakon čega će na terenima osnovne škole od 18,00 časova apatinskoj publici biti predstavljeni svi borci koji će na reviji nastupiti.

Centralni događaj revije je egzibicioni meč dva veterana, Đorđa Gajčina i Jovana Ćurčića, a kako saznajemo iz BK Apatin očekuje se i meč dva reprezentativca Srbije u polu-velter kategoriji Milana Osadkovskog (BK Šajkaši) i Slobodana Mitrovića (Zlatni gong-Ruma).Apatinska publika će uživati u 10 mečeva svih kategorija, počevši od onih najmlađih kategorije školaraca pa sve do veterana koje sa velikim nestrpljenjem iščekuje veliki broj Apatinaca.

Klubovi koji će učestvovati na bokserskoj reviji su: BK “Galaktik” (Sombor), BK “Sombor” (Sombor), BK “Vojvodina” (Novi Sad), BK “Zlatni gong” (Ruma), BK “Šajkaši” (Žabalj) i domaćin BK “Apatin” (Apatin).
BK Apatin je nakon višegodišnje pauze ponovo počeo da učestvuje na regionalnim i državnim takmičenjima na kojima beleži odlične rezultate. Za kratko vreme nova uprava i treneri uspeli su da okupe nekoliko desetina takmičara a oni pojedinačno i ekipno u svim kategorijama osvajaju mnogobrojna priznanja i nagrade. U ukupnom plasmanu BK Apatin danas zauzima 6 mesto u konkurenciji 31 kluba u Vojvodini. U kategorijama seniora i školaraca Apatin je po učinku u samom vrhu tabele.