ZA DISKRETNE HEROJE 2.427 PORUKA

APATIN DRUŠTVO VESTI
Humanitarna akcija pod nazivom “Za sve diskretne heroje”, organizovana od strane Uroša Ćulibrka, Kancelarije za mlade i Turističke organizacije opštine Apatin, popularne hip-hop grupe “Beogradski sindikat” i Udruženja građana “Uvek sa decom” iz Beograda, uspešno je završena.
Tim povodom, podsetimo, održan je veliki humanitarni koncert “Beogradskog sindikata” u centru grada, gde se okupilo preko 2.000 mladih ljudi, koji su, još jednom u nizu, dokazali humanost i solidarnost.
Prilog se sakupljao putem SMS broja 2511 za sve mreže, cena poruke bila je 50,00 dinara sa PDV-om, a servis za slanje bio je otvoren od 14. do 23. oktobra 2013. godine.
za sve diskretne herojePrema izveštajima sva tri mobilna operatera, “MT:S”, “VIP” i “Telenor”, poslato je 2.427 poruka, a ukupno je sakupljeno 121.350 dinara.
Sav humanitarni prilog upućen je Dečjem odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu, kao podrška svim mladim ljudima obolelim od raka u borbi protiv ove opake bolesti.
– Zahvaljujem se svima koji su doprineli da se ova akcija realizuje na uspešan način. To je još jedan dokaz da svi zajedno menjamo svet nabolje – izjavio je Uroš Ćulibrk, brat nedavno preminulog gimnazijalca, Dragana Ćulibrka, koji je za četiri meseca izgubio bitku sa rakom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *