ZA 51 RIBARSKE VEČERI NASTUPAJU “PILOTI” , “LEXINGTON”, “TOPALKO”, “TROPIKO BEND” I “TEŠKA INDUSTRIJA”

APATIN DRUŠTVO KULTURA SPORT SRBIJA VESTI VOJVODINA

Danas je u Velikoj sali Skupštine opštine održan sastanak Organizacionog odbora 51. Apatinskih ribarskih večeri i 5. Ličke olimpijade. Odbor je jednoglasno usvojio predlog programa ove manifestacije, koja počinje u sredu 2. jula, a završava se u nedelju 6. jula.

Programom je predviđen niz sportskih i kulturnih manifestacija, a od najinteresantnijih je nastup estradnih ličnosti koje će zabavljati građane Apatina i njihove goste.

Na ovogodišnjim Apatinskim ribarskim večerima prvog dana (sreda.02.07.2014) održaće se takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša za juniore do petnaest godina, takmičenje u hvatanju šarana golim rukama u “Bajevoj bašti” u Svilojevu i defile mažoretkinja centralnim ulicama.  Tačno u 22 sata nakon otvaranja  ribarskih večeri građani će uživati uz vatromet i slušati grupu “Piloti”.

Drugi dan programa, (četvrtak 3. Jula), obeležiće Narodno veslanje odnosno trka čamaca. Od 19 sati će se održati “Pivski marathon”, a u večernjim satima posetioce će zabavljati momci iz grupe “Lexington”

U petak 4. jula, na Trgu će svirati Dez Art Bend, Bjelo Dugme tribjut i Retro party bend “Teška industrija” , dok će se na Platou kod kanala održati Bajkersko veče gde će posetioci moći da uživaju uz bendove Prljavi Romeo, Epilog i Mogli.

Četvrtog dana manifestacije, 5. jula, od ranih jutarsnjih sati pa do 13 I 30 održava se takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša za “Zlatnu ribicu”, na Dunavcu kod restorana “Plava Ruža”.Drugo bajkersko veče kod “Bele loze”nastupaju bendovi  Prototype Uleashed,Krvava Meri i Divlje Jagode. U večernjim satima na Trgu oslobođenja grupa “Lazarice” i “Ćuta bend”, a do kasnih večernjih sati posetioce će zabavljati poznata zvezda Granda Milan Topalović Topalko.

Poslednjeg dana apatinskih ribarskih večeri u nedelju 6. Jula od 11-14 sati održaće se biciklistička trka, u večernjim satima na Trgu oslobođenja posetioce će zabavljati naša lokalna grupa “Gold” i poznati mladi momci “Tropiko benda”.

Manifestaciju će upotpuniti nastupi svih kulturno-umetničkih društava apatinske opštine. Opštinski kulturni centar će u Velikoj sali Doma kulture organizovati za decu niz filmskih projekcija, a u Galeriji “Meander” tematske izložbe.

Kao i ranijih godina i ove će važiti izmenjen režim saobraćaja za vreme održavanja manifestacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *