VISOKI FUNKCIONERI SPS I SNS SUTRA U POSETI APATINU – PODRŠKA POSLANIČKOM KANDIDATU DR DRAGANU RASTOVIĆU

APATIN POLITIKA VESTI

Visoki funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS) najavili su danas u Novom Sadu zajedničku podršku kandidatima tih stranaka u drugom krugu dopunskih izbora za skupštinu Vojvodine u tri izborne jedinice kao i što skorije otvaranje pitanja prevremenih pokrajinskih izbora.

Zamenik predsednika SPS Žarko Obradović, potpredsednik Glavnog odbora SPS i predsednik vojvođanskih socijalista Dušan Bajatović, potpredsednik SNS Igor Mirović i član predsedništva te stranke Maja Gojković, istakli su na zajedničkoj konferenciji za novinare da je prvi izborni krug pokazao promenu raspoloženja birača u pokrajini, jer su kandidati tih stranaka ukupno osvojili više od polovine glasova birača.

Ovoj konferenciji prisustvovao je i predsednik OO SPS – Apatin, dr Živorad Smiljanić, koji je i član Glavnog odbora SPS-a. Mirović je izjavio da su SNS i SPS postigli politički dogovor o koaliciji pred drugi krug izbora, koji će 3. marta biti održani u Apatinu, Zrenjaninu i Srbobranu, te dodao da će SNS u Apatinu podržati kandidata SPS-a, dr Dragana Rastovića, koji je u prvom krugu pokrajinskih izbora ubedljivo pobedio ostalih sedam kandidata sa osvojenih 4.221 glasom ili 31,31 odsto.

Obradović će sa svojim saradnicima iz SPS-a i predstavnicima Glavnog odbora SNS-a sutra posetiti apatinsku opštinu. Doček Žarka Obradovića planiran je za 10 sati u Plavoj sali Skupštine opštine, a u 11 sati zakazana je konferencija za novinare u Velikoj sali Skupštine opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *