Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » KREĆE LICITACIJA MESTA ZA PRODAJU LUBENICA U OPŠTINI APATIN
KREĆE LICITACIJA MESTA ZA PRODAJU LUBENICA U OPŠTINI APATIN

KREĆE LICITACIJA MESTA ZA PRODAJU LUBENICA U OPŠTINI APATIN

Opština Apatina je raspisala javni oglas za nadmetanje u ostvarivanju prava zauzeća javne površine na teritoriji opštine Apatina za 2018. godinu radi prodaje lubenica i dinja. Licitiraće se za 12 mesta u Apatinu, dva mesta u Sonti i po jedno u Prigrevici, Svilojevu i Kupusini.

Pravo na zauzeće javne površine imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja ponude najveći novčani iznos za lokaciju za koju su licitirali. Jedno poljoprivredno gazdinstvo može ostvariti pravo na na najviše dve lokacije.

Rok za dostavljanje prijava je 20. jun 2018. godine do 13 sati, a prijavu sa prilozima u zatvorenoj koverti treba predati na šalter pisarnice Opštinske uprave u ulici Srpskih Vladara 29.

Licitacija će se obaviti 21. juna 2018. godine (četvrtak) sa početkom od 12 sati u zgradi Skupštine opštine Apatin u “plavoj sali” na prvom spratu.

Više o samim uslovima možete videti OVDE.

Autor: Čedomir Milojević

One comment

  1. Realno, nema lubenice dok je ne kupis na ulici.

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top