VISOKA ŠKOLA MBS OTVARA CENTAR U APATINU, STUDIRAJTE I VI U SVOM GRADU

APATIN EKONOMIJA VESTI

Predsednik opštine Apatin Milan Škribić danas je sa svojim saradnicima primio profesora doktora Nenada Vunjaka koji je tokom posete Apatinu izneo ideju da ovde otvori centar Visoke škole MBS iz Beograda kako bi Apatinci mogli da steknu akademsko obrazovanje u svom mestu.

Osnivač ove škole je Akademija za razvoj obrazovanja zemalja jugoistočne Evrope iz Beča, a njihovi učenici će moći da steknu obrazovanje od 3, 4 ili pet godina (master).

Prema rečima profesora Vunjaka ova visoka škola ima dosta prednosti u odnosu na ostale privatne fakultete jer se sa ovim diplomama može nastaviti školovanje i u Austirji. -Naši studenti će moći da pohađaju doktorske studije i u Austriji ako to žele. Težiće se više sticanju praktičnih znanja, a za naše najbolje studente napisaćemo i preporuke o zaposlenju koje se izuzetno uvažavaju u visokom društvu. – kazao je Vunjak.

FONO Nenad Vunjak

Školarina iznosi 1150 eura, a u nju su uračunate sve obaveze jednog studenta. Overe semestra, indeks, polaganje ispita, štampana i elektronska literatura i tako dalje. Po dogovoru sa upravom visoke škole celokupan iznos školarine može se izmiriti u tri, šest ili devet rata.

Upis će početi u julu ove godine, a više informacija zaintersovani polaznici mogu dobiti na mejl: jelena.vitomir1@gmail.com ili na broj telefona prof. dr Nenad Vunjak 063/50-52-55.

Predsednik opštine Apatin je izjavio da će lokalna samouprava pomoći u animiraju građana kako bi upisali ovu školu. Prema njegovim rečima, jedna od pogodnosti je ta što bi Apatinci konačno mogli da studiraju u svom gradu.

-Matematika je jednostavna, ako već morate da upisujete fakultet na samofinansiranju onda vam je ekonomski isplativije da ostanete ovde i studirate na ovom akreditovanom univerzitetu i steknete dobro znanje koje može da vam bude zalog za budućnost. – rekao je Škrbić.

FONO Milan Škrbić

2 thoughts on “VISOKA ŠKOLA MBS OTVARA CENTAR U APATINU, STUDIRAJTE I VI U SVOM GRADU

  1. Nema ništa korisno od segamega fakulteta i visokih škola, farbanja klupa i ograda..Apatinu je neophodna industrija, nova radna mesta, a bez toga grad će imati sve manje stanovnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *