ВЕСЕЛО У НОВУ ГОДИНУ, “НЕРВОЗНИ ПОШТАР” ПУН ПОГОДАК ОРГАНИЗАТОРА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Дочек Нове године по јулијанском календару у Апатину обележен је концертом на Тргу Николе Тесле. Бројност Апатинаца и мештана села апатинске општине испред бине, потврдила је да је организација заједничког дочека била одлична идеја Туристичке организације и општине Апатин.

Прву честитку у Новој години присутнима је упутио Милан Шкрбић, председник општине Апатин:

-Оно што бих вам прво пожелео у Новој години је здравље, јер када је човек здрав онда има и здрав дух, љубави и успеха у послу. Када човек има здравља може све постићи! Овој нашој Србији желим пуно среће у овој тешкој наступајућој години када ће се многе ствари обновити. Срећу и благостање желим и онима који не воле Србију, њима ће Бог судити, рекао је председник општине Апатин.

У новогодишњем програму су наступили етно група „Лазарице“, група „Голд“ и поново обновљени сарајевски бенд „Нервозни поштар“. Био је то пун погодак организатора, довести бенд који Апатин никада није имао прилику слушати уживо, а који је уживао велику популарност осамдесетих година прошлог века. Публика је бенд испратила до последње песме, тражила да чланови отпевају и песме које нису имали на репертоару за овај концерт, а након наступа више од 20 минута је трајало фотографисање са певачем Нусретом Доличанином Нукијем.

-Први пут смо у Апатину и морам рећи да је публика била феноменална. Ова ноћ ми се стварно свидела и желим овој публици све најбоље. До бине су били млади, и већ смо на ранијим наступима приметили да уче и наше старије песме и и певају са нама, а они старији нас памте и поздрављају што могу поново да нас слушају. Пре две године смо се реактивирали па ћемо појачати број концерата. Бићемо активнији него што смо били на почетку каријере. Спремамо и нови албум, а хит на који рачунамо је нова песма посвећена бајкерима, рекао је певач и пожелео свима све најбоље у животу.

Дочеком и бројем окупљених задовољан је и организатор новогодишњег концерта.

-Број људи који је вечерас дошао на Трг Николе Тесле у Апатину и који је ту остао и када је суснежица почела да пада, најбоље говори колико ми требамо бити задовољни. Био је готово пун Трг. Направили смо још један добар масовни догађај са богатим програмом. Имали смо разноврсне музичке жанрове и мислим да су сви гости задовољни. Лепоту целокупног догађаја увеличао је и популарни ватромет. Све оно што смо замислили и хтели да спроведемо урадили смо, рекао је Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *