РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИKЕ

APATIN DRUŠTVO SERVISNE INFORMACIJE SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Два празника, Ускрс и Први мај, ове 2021. године, су спојени, па ћемо имати неколико слободних дана, наравно, биће измењено радно време јавних установа и појединих предузећа.

Ускршњи празници – Велики петак, Велика субота, Васкрс, Васкрсни понедељак (а црвено слово је и Васкрсни уторак) – почињу 30. априла. Празник рада „пада“ за викенд, па је понедељак 3. мај за већину установа нерадни дан.

Јавно комунално предузеће “Наш Дом” из Апатина редовно ће одвозити смеће по распореду, у петак, 30. априла, као и понедељак 3. и уторак 4.маја. Шалтер за плаћање рачуна и друга администрација са радом креће од среде 5. маја.

Средњошколци празнују од 30. априла до 4. маја 2021, а први школски дан им је у среду, 5. маја 2021. Основци не иду у школу у петак, 30. априла, па све до 9. маја, до кад траје пролећни распуст; први школски дан је, дакле, понедељак, 10. мај 2021. године. Предшколска установа “Пчелица” не ради од 30. априла до 4. маја, а 5, 6 и 7, маја дежурни су објекти Јаслице и Блок 112.

Током мини распуста радно време трговинских и угоститељских објеката биће измењено. По традицији, на Велики петак, радно време ће бити скраћено, а на дан Ускрса, у недељу 2. маја, скоро сви трговински и угоститељски објекти биће затворени.

Општинска управа и све њене службе, апатински Културни центар и библиотека “Миодраг Борисављевић” неће радити од 30. априла до 5. маја.

У апатинском Дому здравља служба “Хитне помоћи” ће дежурати све дане празника. Одељења Превијалишта и Опште праксе такође ће бити отворена, као и црвена ковид зона која ће грађанима бити на располагању свакодневно у времену од 9 до 16 часова.

Заказане ревакцинације грађана ће се обављати и током празника.

Апатинска пошта неће радити 30 априла, 1, 2. и 4. маја, док ће у понедељак 3. маја за грађане дежурати један шалтер у времену од 8 до15 часова.

Бобар петрол бензинска пумпа у Пригревици у петак 30. априла и суботу 1. маја ради скраћено од 6 до 20 часова. Недеља 2. мај је нерадни дан, а од понедељка 3. маја на овој пуми настављају са редовним радним временом од 6 до 22 часа.

1 thought on “РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИKЕ

  1. Radno vreme trgovinskog objekta u kome ja radim neće biti izmenjeno, javili nam 27.04. Radimo radovno od 06h do 22h. Sve dane praznika čak i na Uskrs uveče do 22h.
    Molim lepo, da se zna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *