VELIKO FINALE PRVIH „NAŠA STVAR KAFANSKIH KARAOKA”

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

Nakon 15 gradova koje je obišao karavan prvih „Naša stvar kafanskih karaoka” i više od 200 takmičara, bliži se kraju potraga za najboljim kafanskim pevačem ili pevačicom Srbije – veliko finale biće održano u petak, 26. juna, od 22 sata, u kafani „Dva Jelena”, u Skadarliji. Ulaz je besplatan.

 
Subotica, Apatin, Novi Sad, Beograd, Kraljevo, Užice… – samo su neki od 15 gradova u kojima su od sredine aprila do početka juna bile organizovane prve „Naša stvar kafanske karaoke”. U svakom gradu je zahvaljujući glasovima žirija i reakcijama publike odabran pobednik koji će predstavljati svoj grad u velikom finalu.

 
Vranjanka, Mito bekrijo, A tebe nema, Još te nešto čini izuzetnom, Veseljak, Muštuluk… neke su od pesama koje su učesnici karaoka interpretirali u želji da baš oni budu ti koji će osvojiti naklonost publike i žirija i plasirati se u veliko finale. Pored pomenutih pesama, publika je u toku takmičenja imala priliku da uživa i u već velikom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za sve ljubitelje kafanskog druženja i prijateljskih okupljanja.

 
Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.