ВЕЛИКИ ОСМОМАРТОВСКИ ПОКЛОН ЗА ДАМЕ ВОЗАЧЕ, 8 ДИНАРА ПОПУСТА НА СВАКУ ЛИТРУ ГОРИВА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Бензинска пумпа “Бобар Петрол” у Пригревици, поводом 8. марта свим дамам возачима које у понедељак одлуче сипати гориво, одобрава попуст од 8 динара на сваку литру горива.

Поред осмомартовског попуста, “Бобар Петрол” редовно нуди попусте за правна лица и пољопривредна газдинства, а своје верне купце обезбедили су и лојалти картице.

-Свим грађанима апатинске општине обезбедили смо најквалитетније нафтне деривате који се тренутно могу наћи на тржишту по примамљивим ценама, од евродизела и бензина до и ТНГ. Пумпа се налази на главном путу у Пригревици који води ка Апатину. У раду је скоро три године, потпуно је реновирана и адаптирана по најсавременијим стандардима. Ради сваки дан од 6 до 22 сата. Имамо и продавницу са широком палетом производа из домена аутокозметике, свих врста уља и мањих резервних делова из путничког и теретног програма – рекао је менаџер Миле Ергарац.


Он је честитајући дамама 8. март додао да су на овој бензинској пумпи као и претходних година, одлучили да власницима регистрованих пољопривредних газдинстава одобре додатне попусте у доба интензивних пролећних пољопривредних радова.

Пумпа “Бобар Петрол” у Пригревици се налази у улици Апатинска број 22 и једна од најсавременијих у Србији. Поред ове, компанија “Бобар Петрол”у својој мрежи тренутно поседује бензинске пумпе у Бешкој и ону у Новом Саду на адреси Булевар Европе бб која је опремљена најмодернијом аутопраоницом, а која је за веома кратко време стекла завидну репутацију код возача.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.