VELIKI ODZIV NA PRIPREMNI TURNIR U ODŽACIMA, SOLIDNE PARTIJE APATINA I BOOM VOLLEYA

APATIN ODBOJKA SPORT VESTI

U subotu je u Sportsko poslovnom centru Odžaci u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu 2016/2017 održan turnir u odbojci u konkurenciji seniorki uz učešće oko 100 igračica iz šest klubova.U isto vreme igralo se na dva odbojkaška terena u velikoj hali SPC-a.

Na terenu broj 2 sastale su se ekipe koje se takmiče u Drugoj Vojvođanskoj ligi već dugi niz godina: OK Boom Volley Prigrevica,OK Goksin Odžaci II i novi član Prve Vojvođanske lige OK Soko Nova Gajdobra.

Na terenu broj jedan sastale su se ekipe koje se takmiče u Prvoj Vojvođanskoj ligi: OK CVS Sombor, OK Merkur Bačka Palanka,OK Goksin Odžaci i novi član Druge savezne lige Srbije ekipa Apatina.

Prigrevčanke koje su na ovom turniru nastupile nekompletne i u dosta podmlađenom sastavu su doživele dva poraza. Treba istaći bez obzira na rezultat koji je bio u drugom planu ,da su mlade igračice iz Prigrevice potvrdile i na ovom turniru da se na njih u narednom periodu može računati.

Apatinke su poražene od Merkura sa 2:1 u setovima, dok su sa maksimalnih 2:0 u setovima savladale domaći Goksin.
Sobzirom da je turnir bio u okviru pripremnog perioda, treneri su uigravali i isprobavali razne kombinacije, pa su samim tim dali šansu svim igračicama.

Narednog vikenda počinje takmičenje u odbojkaškim ligama u konkurenciji Super, Prve i Druge savezene lige Srbije u kojoj se takmiče od ove sezone odbojkašice Apatina.

Sedam dana kasnije svoja takmičenja počeće ekipe koje se takmiče u Prvoj i Drugoj Vojvođanskoj
ligi, kao i u Opštinskim ligama. Odbojkašice Boom Volleya iz Prigrevice kao i prethodne sezone igraće u Drugoj Vojvođanskoj ligi grupa Južna Bačka.

odzaci 2016 10 odzaci 2016 9