ДЕЧАЦИ ИЗ КК “АПАТИН” БОДРИЛИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ ПРОТИВ СЛОВАЧКЕ

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Шездесетак чланова Кошаркашког клуба “Апатин”, махом оних млађих, у петак, 25. фебруара су присуствовали кошаркашкој утакмици квалификација за Светско првенство између Србије и Словачке која је одиграна у београдској хали “Александар Николић”. Млади Апатинци су у пратњи својих тренера бодрили репрезентацију Србије до победе, а утисци које су понели из престонице су фантастични и према њиховим речима, једва чекају нову сличну “акцију”.

Из КК “Апатин” се у име деце захваљују Кошаркашком савезу Србије који је обезбедио улазнице за утакмицу, али и Општини Апатин која је помогла у организацији путовања.

Сениори КК “Апатин” су у суботу, 26. јануара требали да одиграју меч 15. кола Друге регионалне лиге север група А против водеће екипе првенства “I CAME TO PLAY”, али због недовољног броја играча које је на располагању имао тренер Ненад Угарковић, управа клуба је одлучила да преда меч па је утакмица регистрована резултатом 20:0 за Новосађане.

Из апатинског клуба су за Дунав Радио објаснили да свака екипа током сезоне има право да преда једну утакмицу без казни по клуб, што је КК “Апатин” искористио у овој ситуацији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.