ВЕЈИН СЕ ПОВРEДИО У УТАКМИЦИ СА НЕМАЧКОМ

APATIN RUKOMET SPORT VESTI

Рукометна репрезентација Србије поражена је јуче у 2. колу Групе Е на Светском првенству које заједно организују Пољска и Шведска од Немачке резултатом 34:33 (19:17). Mеч је обележила и повреда десног бека наше репрезентације Предрага Вејина.

Апатинац у дресу Србије који је у одличној форми, повредио је скочни зглоб током првог полувремена и у боловима, видно разочаран је напустио арену, а убрзо је и своју опрему заменио за тренерку.

Након меча селектор Србије, Тони Ђерона је истакао да је Вејин изгубљен до краја турнира, међутим, саопштење Рукометног савеза Србије каже другачије. Из Савеза истичу да се још са сигурношћу не зна степен Пеђине повреде.

-Предраг Вејин је задобио повреду скочног зглоба у првом полувремену и није се потом враћао у игру, али је установљено да прелома нема. Данас ће бити обављено снимање на основу ког ће бити познато да ли ће 30-годишњи бек бити у могућности да помогне саиграчима из националног тима у наставку такмичења”, објављено је на званичном сајту Рукометног савеза Србије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *