Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » “VAN GOGH” NA DRUGOM “BEER& DEER” FESTIVALU U APATINU
“VAN GOGH” NA DRUGOM “BEER& DEER” FESTIVALU U APATINU

“VAN GOGH” NA DRUGOM “BEER& DEER” FESTIVALU U APATINU

Turistička organizacija i ove godine prirediće za građane naše opštine, ali i okolnih mesta, letnji koncert na otvorenom, na plaži kod „Plave ruže“. Nakon uspeha prošlogodišnjeg koncerta kada su gostovale „Divlje jagode“, Turistička organizacija je donela odluku da nastavi sa živim svirkama na plaži.

– Prošlogodišnji koncert je veoma dobro protekao, iako je održan u kasnijem periodu, u septembru, dok smo ovaj isplanirali za petak, 3. avgust. Biće to drugi „Beer & deer“ festival u našoj organizaciji. Možemo već sada da najavimo veliki spektakularan koncert sa rok bendom „Van Gogh“ kao glavnim izvođačem. Program počinje u 21 čas i nadamo se da će trajati do 4 sata ujutro, rekao je Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije.

On je najavio da će građani više detalja o ovoj manifestaciji dobiti sledeće sedmice, kada bi trebalo da se utvrde svi detalji dešavanja.

Autor: Radio Dunav

Radio Dunav Apatin 98.7 Mhz

Postavi komentar

Your email address will not be published.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top