UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE:U APATINU UBIJENI VLASNIČKI PSI ZA VREME ŠETNJE

APATIN DRUŠTVO HRONIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Juče je poslepodnevnim časovima (16,30) za sada nepoznata osoba ili više njih, vatrenim i hladnim oružjem usmrtila dva vlasnička psa koji su se nalazili u šetnji u pravcu šume Kurjačica pored Apatina.

Kako za naš radio kaže vlasnica pasa, Milena Končar, ona je tokom šetnje čula pucnjeve ali su psi bili u njenoj neposrednoj blizini pa nije obraćala pažnju na moguću opasnost i prisustvo drugih osoba.

“Krenuli smo uobičajenom stazom prema obližnjem šumarku kada se začuo pucanj.Psi su bili u mojoj blizini i nisam bila  zabrinuta.U povratku sam primetila da pomalo zaostaju, što za njih nije bilo neobično, jer su uvek dolazili kući čak i kad bi ih izgubila iz vida, kaže Milena.

Prema njenim rečima, nakon povratka kući , psi su dosta kasnili i ona je odlučila da ih zove i krene u potragu za njima.”Krenula sam odmah da ih dozivam i tražim, ali se psi nisu odazivali i bilo je izuzetno mračno pa sam odlučiia da potragu nastavim sutra. Sutradan sam krenula putem kojim sam prethodno veče prošla i ubrzo zatekla stravičan prizor, samo četiristotine metara od kuće, pronašla sam svoje pse ubijene i bačene u žbunje, kaže očajna vlasnica.

Vlasnica pasa Milena Končar, kaže da je odlučila da ovaj nemili događaj podeli s javnošću jer su njeni ljubimci, Medo i Gara bili izuzetno pitomi te da je alarmirala policiju i veterinarsku inspekciju kako bi što pre ušli u trag počiniteljima.

Ubijeni vlasnički psi Apatin, Milena Končar 2016 Ubijeni vlasnički psi Apatin, Milena Končar 2016 Ubijeni vlasnički psi Apatin, Milena Končar 2016 Ubijeni vlasnički psi Apatin, Milena Končar 2016