USPEŠNA TRIBINA POKRETA “DOSTA JE BILO”

APATIN POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

U velikoj Sali sindikata u Apatinu sinoć je održana tribina Pokreta “Dosta je bilo”, na kojoj su govorili Dejan Bačić, koordinator za opštinu Apatin, Zoran Nikolić, pokrajinski koordinator i odbornik u skupštini Novog Sada i Saša Radulović predsednik ovog pokreta.
Radulović je istakao da je glavni problem Srbije partokratija i njen partijski parazitski sistem, a građane nazvao žrtvama tog sistema.
-Za Srbiju postoje dva puta – jedan je propala ekonomska politika subvencionisanja koja pretvara Srbiju u zemlju jeftine radne snage, korupcije, partijskog zapošljavanja, samovolje pojedinaca, pljačkaške privatizacije, parazita koji žive na leđima društva i drugi, mnogo teži, put odgovornosti, napornog rada, domaćinskog ponašanja, pristojnosti, institucija Sistema, poručio je Radulović.
Pre tribina u Apatinu i Prigrevici, na kojima je prisustvovalo oko stotinjak građana apatinske opštine, Radulović je gostovao u program Dunav Radija, gde je odgovarao na pitanja naših slušalaca i čitalaca našeg portala.Za one koji nisu bili u prilici da slušaju emisiju i prisustvuju tribini, razgovor možete poslušati u prilogu.

Apatin-tribina, Saša Radulović