УСПЕШНА АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатински Црвени крст и Мото клуб “Пантер” у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине спровео је акцију добровољног давања крви. Акција је одржана у у Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“, а да дају крв приступило је 30 лица, међу којима су поред редовних давалаца најбројнији били чланова Мото клуба “Пантер”.

-У складу са тренутном ситуацијом одлучили смо да са Црвеним крстом Апатина реализујемо ову активност, јер тренутно не знамо на који други начин би помогли. Акцији се одазвао велики број чланова мото клуба и наших симпатизера. У наредном периоду ћемо видети на који још начин можемо да помогнемо – изјавио је иницијатор акције, Младен Тришић, члан Мото клуба „Пантер“ Апатин.

-Сваки од давалаца крви, чланови Мото клуба Пантери, волонтери Црвеног крста Апатин и наши суграђани који су данас били укључени у акцију, заслужују све похвале јер су у овим тешким тренуцима показали храброст и хуманост на делу и својим делима показали начин на којим би људи требали да се односе једни према другима – изјавио је Горан Чегар председник Црвеног крста Апатин.

Ово је још једна у  низу активности које Црвени крст Апатина реализује и даје максималне напоре да у складу са својом мисијом помогне локалној заједници у тренуцима ванредног стања.

Црвени Крст Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.