UPIS DECE U PREDŠKOLSKI PROGRAM PU PČELICA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Predškolska ustanova „PČELICA“ Apatin obaveštava roditelje da će se upis dece u Pripremni predškolski program , na teritoriji grada Apatina, vršiti u periodu od 18. aprila 2016. do 6. maja 2016.U Pripremni predškolski program se, prema Zakonu, obavezno upisuju deca rođena od 1. marta 2010. do 31. avgusta 2011. godine.

Izuzetno, radi efikasnijeg upisa i pravovremene organizacije rada za narednu školsku godinu, u ovom terminu ćemo upisivati i svu decu koja su rođena u periodu od 31. avgusta 2011. do 31. decembra 2011. godine.

Upis dece će vršiti pedagog i psiholog ustanove, u objektu Blok 112 u Apatinu (tzv.obdanište), svakog radnog dana od 11 do 14 sati i 30 minuta.

Roditelji dece koja već pohađaju vrtić dobiće pozive za upis, dok ostali roditelji mogu da upišu decu po sopstvenom nahođenju u navedenom periodu.

Na upis je potrebno dovesti dete, priložiti izvod iz matične knjige rođenih (koji može biti i stariji ili fotokopija izvoda) i popunjen upitnik koji roditelji dobijaju sa pozivom ili popunjavaju prilikom upisa.

Roditelji mogu da osiguraju dete, po sopstvenoj odluci, uplatom osiguranja u iznosu od 250,00 dinara.

Upis mlađe dece u Apatinu, kao i upis dece u naše vrtiće u selima odvijaće se u toku maja meseca o čemu će PU Pčelica blagovremeno obavestiti roditelje.