УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN HRONIKA SOMBOR VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору ухапсили су С. М. (1960) из Апатина због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности.

Осумњичени се терети да је у суботу увече разбио задње ветробранско стакло на путничком возилу “хјундаи” којим је управљала председница општине Апатин Дубравка Кораћ поступајући по анонимној пријави грађана испред Кризног штаба за сузбијање заразне болести COVID 19. Инциденту је претходио вербални сукоб оштећене и тридесетпетогодишње жене.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву, док ће против тридестпетогодишње жене осумњичене за исто дело пријава бити поднета у редовном поступку.

Kако Дунав сазнаје, инцидент се догодио на јавном паркингу испред угоститељскoг објекта у Апатину, за који је претходних дана Штаб за ванредне ситуације општине Апатин запримио пријаву у којој је означен као место организованог славља са више од две стотине званица. Председница општине Апатин, Дубравка Kораћ испред Штаба за ванредне ситуације, изашла је на терен у намери да утврди да ли је реч о кршењу епидемиолошких мера. У сусрету са власником објекта дошло је до вербалног сукоба, а након тога и до инцидента у којем је оштећено возило председнице.

1 thought on “УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА НА ПРЕДСЕДНИЦУ ОПШТИНЕ АПАТИН

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *