U TOKU PRIJAVE NA AUDICIJE ZA TAKMIČENJE MLADIH TALENATA IZ OPŠTINE APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI
Udruženje građana “MRAV” iz Apatina poziva mlade od 7 do 15 i od 15 do 30 godina da se prijave na audicije za učešće na takmičenju mladih talenata pod nazivom “Rasadnik talenata”.
Pravo prijave imaju pojedinci ili grupe mladih koji vole da pevaju, sviraju, igraju, glume ili poseduju neki drugi talenat!
Tročlana komisija obićiće 04. i 05. oktobra sva naseljena mesta opštine, oceniti kandidate i odabrati one koji će se 10. oktobra predstaviti na finalnoj priredbi u Velikoj sali apatinskog Doma kulture.
Audicije zatvorenog tipa organizovaće se u domovima kulture, a raspored po mestima je sledeći:
SUBOTA, 04. oktobar:
– KUPUSINA (14:00) – Bivša biblioteka
– SONTA (16:00)
– SVILOJEVO (17:30)
– PRIGREVICA (18:30)
NEDELjA, 05. oktobar:
– APATIN (18:00)
Besplatne prijave mogu se izvršiti putem e-mail adrese: ugmrav@gmail.com, putem telefona: 069/3593111 (Veselin) i Facebook profila, kao i lično na dan audicije (30 minuta ranije). Za najbolje takmičare u obe kategorije obezbeđene su nagrade.
Prema rečima Veselina Mašića, koordinatora projekta, cilj “Rasadnika talenata”, koji ima i humanitarni karakter, je podsticanje i afirmisanje mladih sa područja opštine.
Ovaj omladinski projekat realizuje se u okviru ovogodišnjeg programa “Mladi su zakon – Zapadnobački okrug”, finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a tehničku podršku pruža Resurs centar – Somborski edukativni centar. Projekat je podržan od strane Kancelarije za mlade opštine Apatin, Opštinskog kulturnog centra, Udruženja žena “Ruža crvena”, mesnih zajednica naseljenih mesta apatinske opštine i medija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *