U SUBOTU U APATINSKOM BIOSKOPU DVE PROJEKCIJE

APATIN KULTURA VESTI

U subotu u apatinskom bioskopu na repertoaru su dva filma. Prva projekcija počinje u 16 sati i 30 minuta a prikazivaće se animirani film „Čarobni princ“ u 3D formatu, dok će dva sata kasnije od 18 i 30 biti emitovan „Svet iz doba Jure: Uništeno Kraljevstvo“ takođe u 3D formatu.

Cena ulaznice za svaku od projekcija je 250 dinara.

ČAROBNI PRINC,3D, sinhronizovan

Originalni naslov: Charming Dužina trajanja filma: 90 minuta
Država/godina: CAN , USA / 2017.
Žanr: animirani, porodični, komedija Glumci: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia Režiser: Ross Venokur
Cena ulaznice: 250 dinara
Datum prikazivanja: subota, 09.06.2018. u 16:30.

Sadržaj filma: Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac „Lenny” krije veliku tajnu.

SVET IZ DOBA JURE: UNIŠTENO KRALJEVSTVO, 3D

Originalni naslov: Jurassic World: Fallen Kingdom Dužina trajanja filma: 128 minuta
Država/godina: USA / 2018.
Žanr: avantura, akcija Glumci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, B.D. Wong Režiser: Juan Antonio Bayona
Cena ulaznice: 250 dinara
Datum prikazivanja: subota, 09.06.2018. u 18:30 časova i u 21 sat.

Sadržaj filma: Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.