У СУБОТУ ПОЧИЊЕ СЕЗОНА ВОЖЊЕ БРОДИЋЕМ „АПАТИНКА“

APATIN DRUŠTVO VESTI

Директорка Јавног предузећа за управљање путничким пристаном и марином Апатин, Љиљана Крец најавила је да у суботу, 01. маја 2021. године почиње сезона вожње бродићем “Апатинка”. Сви Апатинци, али и туристи који посете наш град, имаће и овог лета прилику да виде Специјални резерват природе “Горње подунавље” са Дунава.

-Нову сезону дочекујемо са надом да ће ова година у односу на претходну бити много боља што се тиче епидемиолошке ситуације, те да ћемо моћи да угостимо све љубитеље Дунава и све оне који желе да доживе наш град са воде. Током зиме смо уредили бродић, како би амбиент и доживљај посетиоцима био још лепши. Програм туристичких вожњи бродићем “Апатинка” почиње 1. маја, а према распореду, грађани ће на Празник рада и 2. маја моћи 90 минута да крстаре Дунавом по цени од 350 динара по особи, а испловљавање из аптинске Марине је заказано за 11 часова. Пошто је 3. мај такође нерадан дан, одлучили смо да организујемо поподневну вожња у трајању од сат времена. Бродић “Апатинка” ће на крстарење “Горњим подунављем” кренути у 16,30 часова, а цена карте је 300 динара, рекла је Љиљана Крец.

Она је објаснила да деца до седам година не плаћају карту, али особа која резервише крстарење мора да их пријави због ограниченог броја особа на бродићу.

Резервације се могу обавити путем телефона 025/515-00-68, или доласком на рецепцију ЈП “Апатин” (Дунавска обала бб).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *