У СУБОТУ БИЦИKЛИСТИЧKИ ФЕСТИВАЛ У АПАТИНУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

Уколико временски услови дозволе, у суботу 23. октобра одржаће се нови промотивни, бициклистички фестивал у оквиру међународног пројекта “Бициклистичка рута – Европски Амазон” (Amazon of Europe Bike Trail), најавила је Туристичка организација Апатин.
Пријаве за учешће у фестивалу могу се поднети у просторијама Туристичке организације Апатин, на адреси Трг Николе Тесле 13, или телефоном на 025 772 555, све до петка 22. октобра у десет часова.
Број учесника је ограничен. Окупљање и регистрација учесника (могу се регистровати искључиво претходно пријављени) је у суботу 23. октобра у 09:30х у улици Српских владара “код чесме”, односно продајних просторија трговинског ланца “Маxи”. Рута вожње је укупне дужине од око 30км и подразумева вожњу центром града, асфалтираним путем до ватрогасе станице, затим до “хладњаче” и све до ловачке куће “Месарске ливаде” где ће се одржати пауза, као и повратак који ће зависити од услова пута (истим правцем или алтернативно насипом до града). За све регистроване учеснике је обезбеђена ужина и освежење као и ручак након вожње. Скрећемо пажњу на дужину и захтевност руте, како би се пријавили учесници који су физички спремни да исту одвезу, стоји у позиву Туристичке организације Апатин.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *