У СУБОТУ АУДИЦИЈА ЗА ТАЛЕНТОВАНУ ДЕЦУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Поводом највећег дечијег музичког такмичења у земљи, намењеног талентованој деци узраста од 14 до 21 године, У суботу, 12. фебруара, у Великој сали Општинског културног центра Апатин, са почетком у 10 сати, биће одржана аудиција за апатинског представника фестивала „Србија у ритму Европе“.

Деца и омладина могу се пријавити слањем поруке на инстаграм налогу @ритамевропе или број телефона 0606555013. Они који се пријављују за певање треба да пошаљу видео не дужи од 1 минута, изводећи песму по жељи без матрице или пратеће музике, претходно се представивши именом и презименом, годином рођења и градом из којег долазе. Деца која се пријављују за плес не шаљу видео, већ само поруку. Порука треба да садржи њихово име и презиме, годину рођења, град из којег долазе. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (УСБ) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Уколико деца из било ког разлога нису у могућности да се пријаве, могу доћи у суботу директно на аудицију, на којој ће представити свој таленат у песми или плесу.

Победници аудиције ће имати прилику да свој таленат за певање и плес усавршавају током седмомесечних припрема, са тренерима гласа као и уметничким директорима сценског перформанса програма „Ритам Европе“.

Победник ће ову манифестацију довести идуће године у свој град или општину, те путовати у земљу коју представља, а биће одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма „Србија у ритму Европе“ и гледалаца који гласају путем СМС-а.

Програм манифестације ће и ове године бити емитован уживо на Првој Српској Телевизији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.