У СОМБОРУ ОТВАРАЊЕ ПАБА „ОЛД БРИК“

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

СВЕ У ЗНАКУ БИЛИЈАРА

Паб „Олд брик“ је ново место за уживање љубитеља билијара. Апатинац Драган Брачика понудио је Сомборцима и мештанима околине, место за одмор, опуштање и добру забаву. У прелепом амбијенту изграђеном од, као што јој и име каже, старе цигле, посетиоци ће пронаћи нови кутак за разоноду.
– Водио сам се идејом да отворим паб какав до сада нисмо видели у Сомбору и околини. Унутар паба смештено је шест такмичарских билијарских столова, најмодернији и савремено опремљени, увезени из Немачке. Последње европско првенство играно је управо на оваквим столовима, што значи да тренутно нема бољих. У паб смо изузетно много уложили што ће сви који нас посете видети и осетити. Циљ нам је да се људи код нас осећају пријатно и да, првенствено, уживају у игрању билијара. Трудили смо се да амбијент буде другачији од до сада виђених, да понудимо нешто ново и аутентично, рекао је Драган Брачика.
На питање откуд излет у свет билијара, Брачика је одгворио да то није толико необично за људе који знају да је билијар његова дугогодишња љубав.
– Одувек сам желео да отворим нешто овако и понудим људима. Ја сам се пронашао у билијару, и мислим да ће се и посетиоцима „Олд брика“ допасти оно што смо замислили, каже Брачика.
Да би све остало у складу са билијаром, а у духу правог паба, гости у понуди имају шест врста точеног пива: „Јелен пиво“ апатинске пиваре, баварска пива пшенично и светло Пауланер, чешка Ребел пива светло и тамно и ирско крафт пиво, домаће производње. Точилица је посебно дизајнирана, опремљена билијарским куглама са бројевима по којима ће моћи пиво да се наручује.
– У понуди је и шест соба за преноћиште које су, такође, у облику, бојама и бројевима билијарских кугли, са додатним украсима из истог асортимана, додао је Брачика.
Резервације за билијарске столове, као и собе, обављаће се путем сајта „Олд брика“. На тај начин ће се резервисати и карамбол.
– У складу са данашњим временом и начином живота, ускладили смо начин резервације чиме смо олакшали нашим корисницима. При резервацијама посетиоци сами убележе време за које желе да користе сто, објаснио је Драган Брачика.
Он је додао да ће ово место да представља оазу за љубитеље домаћег и страног рока и попа, уз тематске вечери са бендовима. Уз вечери исрке музике биће точено ирско пиво и слично. Више о томе заинтересовани ће на време моћи прочитати на сајту „Олд брика“.
Радно време паба је од 8 до 24 часа, а петком и суботом до два часа после поноћи.
Брачика је познат по успешном вођењу компаније „Елбрако“ а ово проширење њихових делатности обећава једнако добру услугу посетиоцима паба, као што су корисници „Елбрако“ до сада навикли. Већ за следећу годину у плану је проширење паба на летњу башту и увођење услуге кухиње.
Паб „Олд брик“ своја врата у улици Матије Гупца 55 у Сомбору отвара за посетиоце вечерас (петак, 23. новембар 2018.) у 16 часова. Позив је упућен свим љубитељима билијара и добре рок свирке. На отврању ће свирати бендови „Џеги и Саки“ и „Прљави Ромео“, и све то уз промотивне цене пића снижене за 30 одсто.

1 thought on “У СОМБОРУ ОТВАРАЊЕ ПАБА „ОЛД БРИК“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *