U PČELICI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA MALIŠANE

APATIN DRUŠTVO VESTI

Dok mališani koriste letnji raspust za odmor i razbibrigu njihovi vaspitači i osoblje u Predškolskoj ustanovi Pčelica u Apatinu organizovali su tokom leta radne akcije kako bi uredili dvorište i prostor oko ove ustanove.

Dobra volja, četke i boja bili su dovoljni da prilaz zabavištu u Bloku 112 izgleda sasvim drugačije.
-Ulepšavanje prilaza i obnovu dečijeg igrališta inicirali su zaposleni, od administracije koju je predstavljala Jovanka Rađenović, vaspitačica Smiljane Karamarković i Bojane Đukić, naravno uz tehničku podršku i logistiku Mileta Bursaća našeg kolege koji radi na održavanju, pojašnjava uz osmeh, direktorka ustanove Biljana Mandić.

Uređeno je dvorište, ofarbani su tobogani, klackalice i drugi rekviziti. Prilaz je iscrtan društvenim igrama- Čoveče ne ljuti se, Tvist, Školica. Svi su uživali u zajedničkom druženju, a još više u rezultatima rada, kaže Biljana Mandić.

U Pčelici se ovih dana obavljaju radovi na zameni stare dotrajale stolarije, a novu školsku godinu obeležiće i početak radova na izgradnji jaslica.
– Do kraja avgusta bi trebao biti gotov tender za jaslice, nakon čega bi trebali krenuti sa radovima. Novi objekat će biti povezan sa postojećim, imaće više radnih soba u prizemlju i na spratu a gradiće se u dvorištu, uz ogradu koja gleda na objekat gimnazije, kaže na kraju Mandićeva.

Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (3) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (4) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (5) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (6) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (1) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (2) Zabavište u Blok 112. Apatin, Pčelica, avgust 2017 (7)