U GALERIJI “MEANDER” OD SUTRA 2. MEĐUNARODNA FILATELISTIČKA IZLOŽBA

APATIN KULTURA VESTI

U Galeriji “Meander” Opštinskog kulturnog centra sutra će biti otvorena Druga međunarodna filatelistička izložba u sklopu programa 50. “Apatinskih ribarskih večeri”.

Organizator jednovitrinske izložbe izvanrednih kolekcija poštanskih maraka je Udruženje filatelista, a pokrovitelj opština Apatin. Ukupno 24 kolekcionara prikazaće svoje kolekcije, a RJ “Srbijamarka” predstaviće svoja najnovija izdanja. Svoje kolekcije prikazaće i mlade pobednice filatelističkog takmičenja dece od prvog do četvrtog razreda u sakupljanju poštanskih maraka iz država širom sveta podržanog od strane Kancelarije za mlade opštine Apatin.

ZIG

Tokom programa, čiji je početak zakazan za 20 sati, održaće se promocija personalizovane poštanske marke “Apatinske ribarske večeri”, prigodne koverte i žiga povodom jubileja ove manifestacije.

KOVERTA

Otvaranju će prisustvovati više od 20 izlagača iz zemlje i inostranstva i drugih gostiju, a tokom oficijalnog dela biće uručene zahvalnice i pokloni najzaslužnijim pojedincima. Izložbu će otvoriti predsednik apatinske opštine dr Živorad Smiljanić.

V. Mašić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *