У ГАЛЕРИЈИ „МЕАНДЕР“ ИЗЛОЖБА РАДОВА – „КАД СЕ МАЛЕ РУКЕ СЛОЖЕ“

APATIN KULTURA VESTI

У галерији „Меандер“ Апатин отворена је изложба слика под називом „Кад се мале руке сложе“, ученика основних и средњих школа општине Апатин, а поводом Савиндана који је обележен у свим образовним установама широм Србије.

На изложби су подељене и награде најбољима, а то су Михаела Жућак, 2. разред, Вук Пинћир, 2. разред, Дуња Милетин, 5. разред, Хана Кираљ, 7. разред и Уна Баста, 8. разред, ученици Основне школе „Жарко Зрењанин“ Апатин. Награђени ученици основне школе „Младост“ Пригревица, Алекса Богојевић, 1. разред и Искра Миочионовић, 6. разред. Основна школа „Иван Горан Ковачић“ Сонта, Ања Савадиновић, 6. разред и Невена Шегрт. Најбољи радови Основне школе „Киш Ференц“ из Свилојева су Марко Вуковић, 1. разред и Ивона Ковачевић. Основна школа „Јожеф Атила“ Купусина, награђени ученици су Олга Холо, 1. разред, Маја Хавар, 7. разред.

Награђени средњошколци су Дуња Шарац и Александар Обрадовић, ученици Гимназије и стручне школе „Никола Тесла“ Апатин, а из Техничке школе са домом ученика Апатин, Георг Касаш.

Поставка изложбе „Кад се мале руке сложе“ може да се погледа у Галерији „Меандер“ до 9. јануара 2023. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *