U APATINU OTMICA U SRED DANA – DŽIP SA TROJICOM MUŠKARACA PRESREO DR MIODRAGA PAVLOVIĆA

APATIN HRONIKA POLITIKA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Trojica  muškaraca, u smeđem terencu presreli su danas ispred zgrade So Apatin oko 15 sati, dr Miodraga Pavlovića, nosioca izborne liste SRS iz Apatina i odvezli ga u nepoznatom pravcu. Medije i policiju je o ovom događaju obavestio Mirko Cvetićanin, predsednik OO SRS Apatin, koji tvrdi  da su kidnaperi predstavnici OO SNS iz Apatina.

Događaj je prokomentarisao i predsednik opštine Apatin, dr Živorad Smiljanić koji je rekao da se u Apatinu dogodila postizborna otmica. Smiljanić tvrdi da su naprednjaci kidnapovali nosioca lokalne liste Srpske radikalne stranke i to baš ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane s njim.

“Pošto mi imamo video nadzor, ovde oko opštine, videli smo da je reč o grupi naših lokalnih naprednjaka ,koji su ga zgrabili, ubacili u džip, i odvezli u Prigrevicu , u neku privatnu kuću”, rekao je Smiljanić.

“Znate kako, mi ovde smo pobedili, naša koalicija (SPS-SRS-DS). Oni sad pokušavaju da neke ljude ubede, uplaše, pošto je (lider radikala Vojislav) Šešelj navodno prihvatio da idu u koaliciju. Međutim, pošto je ovo mali grad, mi se svi dobro znamo i niko od ovih radikala nije hteo da napusti koaliciju, i oni su ga sad kidnapovali. Ne znam šta su hteli time da dobiju”, kaže predsednik opštine Apatin.

Prema informacijama do kojih je došla naša redakcija, doktor Miodrag Pavlović se trenutno nalazi na sigurnom mestu a policijski službenici su identifikovali osobe za koje se sumnja da su danas učestvala u ovom incidentu i nad njima se u policijskoj stanici u Apatinu vrši obrada.O incidentu su kako saznajemo, upoznati čelnici SNS-a i SRS-a.