У АПАТИНСКОМ КЛУБУ ЗА СТАРЕ ОДРЖАН ОТВОРЕН ЧАС ПЕВАЊА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Клуб за старе у Апатину и март месец планира да испуни радионицама различитих садржаја за своје чланове. После низа предавања на различите теме, радионица неколико врста различитих техника, мерења притиска и шећера у крви, и других радионица, на ред је дошло певање.

У сарадњи са певачком групом ,,Етна”, а која делује при КУД-у ,,Царза”, у Клубу је одржан кратки курс певања. Соња Ромић, вођа групе, представила је њихов рад, а потом присутнима и објаснила како није довољан само таленат, већ је и певање потребно ,,тренирати”. Чланицама Клуба за старе пиказане су основне вежбе распевавања, а потом су сви заједно уживали, певајући традиционалне српске песме.
Пријем за нове чланове у певачку групу ,,Етна” увек је отворен, те сви који воле да певају, а успут се и лепо друже, могу доћи у просторије КУД-а ,,Царза”, улица Српских Владара, број 45, уторком и четвртком од 17,30.

Из Клуба за старе захваљују Соњи Ромић и певачима ,,Етне” на лепом дружењу и подсећају све заинтересоване да им се прикључе. Чланство у Клуб је потпуно бесплатно, а осим у свакодневним активностима, чланови Клуба могу користити бесплатан интернет, прочитати дневну штампу или се просто дружити уз чај и кафу.

dav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *