У АПАТИНСKОЈ МАРИНИ ПОСТАВЉЕН САМОУСЛУЖНИ АУТОМАТ СА ЖИВИМ МАМЦИМА (ВИДЕО)

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

У апатинској Марини, испред продавнице риболовачке опреме “Angling Master Shop” постављен је аутомат за продају живих мамаца, први овакве врсте у Апатину. Свежим мамцима од данас могу приступити бројни пецароши током читавог дана, без обзира у које доба желе да крену у риболов. Власник риболовачке радње Александар Михаиловић, иначе троструки светски шампион у спортском риболову каже да је самоуслужни аутомат са мамцима реткост у свету.

С обзиром да је Апатин риболовачки центар региона, као такав и заслужује врхунску услугу за спортске риболовце којих овде има много, али ће исто тако значити и онима који из других крајева долазе на Дунав у Апатин. Самоуслужни аутомати овакве врсте су реткост у региону. Риболовци сада могу да рачунају да у свако време могу набавити најквалитетније мамце, поручује Михаиловић.

Аутомат прима новчанице у апоенима од 10 до 1000 динара, у зависности од тога колико и које мамце желите да купите. Kутија црвића кошта 50 динара, а у понуди су танке и дебеле глисте, дурбоци али и ровци. Поред упуства за употребу, за све купце уколико имају додатна питања постављен је и контакт телефон.

2 thoughts on “У АПАТИНСKОЈ МАРИНИ ПОСТАВЉЕН САМОУСЛУЖНИ АУТОМАТ СА ЖИВИМ МАМЦИМА (ВИДЕО)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.