U APATINSKOJ BIBLIOTECI VEČERAS „NOĆ KNJIGE”

APATIN KULTURA VESTI

POSEBNA POVOLJNOST: BESPLATNO UČLANJENJE

U Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“ u toku je „Noć knjige”, manifestacija koja se večeras 18. put održava u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 55 lokacija. Dva puta godišnje, u junu i decembru, Izdavačka kuća Laguna za svoje čitaoce i kupce organizuje manifestaciju koja počinje u 17 časova i traje do ponoći.

– Ovo je treći put po redu da u Apatinu imamo “Noć knjige” u organizaciji “Lagune” i nas kao domaćina. Za sada se stanovništvo privikava, za njih je ovo nešto novo u našem gradu. U ponudi su najnovija izdanja sa popustom od 20 odsto. Ta izdanja gotovo nigde ne možete kupiti u našem gradu, pa pozivam građane da nas posete. Pored prodajne izložbe knjiga čitaoci su u mogućnosti da pregledaju katalog iz koga mogu izabrati i druge naslove istog izdavača.

Izdvojila bih posebnu pogodnost, posetioci mogu večeras da se besplatno učlane u biblioteku za celu ovu godinu. To smo počeli praktikovati prve godine “Noći knjige”, a Narodna biblioteka je večaras otvorena do ponoći, rekla je bibliotekarka Bojana Beslać.

Ovo je još jedna prilika da građani Apatina po najpovoljnijim cenama kupe nove svetske hitove, knjige domaćih autora, izdanja za decu i druge publikacije. Naravno, istovremeno je otvorena i čitaonica apatinske biblioteke pa posetioci mogu uživati i u ovom obliku druženja sa knjigom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.